درباره نشریه

مجله به سوی علوم ریاضی، یکی از مجله های علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد است که با هدف عمومی سازی ریاضیات منتشر می شود. هدف از تاسیس چنین مجله ای  کمک به آشنایی جامعه به طور عام و جامعه دانشگاهی به طور خاص با جنبه های مختلف و کاربردهای ریاضی، آمار، و کامپیوتر و ارتباط آنها با سایر علوم در قالب چاپ مقالات علمی-ترویجی مرتبط می باشد. با این دیدگاه، این مجله مقالاتی در زمینه‌های ریاضی محض، ریاضی کاربردی، آمار و احتمال، علوم کامپیوتر، آموزش ریاضی، تاریخ و فلسفه ریاضی، کاربردهای علوم ریاضی در سایر علوم، و نقدهای علمی را  به چاپ می‌رساند. مقالات ترجمه نیز با رعایت ضوابط متعارف برای داوری پذیرفته می شوند. سطح مقالات این نشریه باید قابل استفاده برای افرادی باشد که دارای اطلاعات پایه‌ای ریاضی محض، ریاضی کاربردی، آمار، و علوم کامپیوتر در سطح تحصیلات تکمیلی ‌می باشند. این نشریه هر سال در دو شماره (به صورت دو فصلنامه) و به زبان فارسی انتشار می یابد.

این مجله سیاست دسترسی آزاد به محتوای خود را دنبال می کند و چاپ مقاله در این مجله هزینه ای در بر ندارد.